Swedish This post is in Swedish

Alltså allvarligt… Jag såg just nån repris på 7:an av ett program Bert Karlsson har där de pratade om fildelning. De hade tagit dit nån kille från The Piratebay för att ge sken av att låta folk från olika läger få komma till tals. Först och främst lät de honom aldrig fullfölja en mening. Det var lite som att Bert tagit en kurs i intervjuteknik av Janne Josefsson, och kuggat tentan. Sen började Bert och Felix kalla representanten från TPB för nazist! Upprepade gånger. Va faan! Den lilla, uppenbarligen malplacerade, respekt jag hade för Felix är borta nu. Han gör sig själv en väldig björntjänst som beter sig på det sättet. Jag kommer personligen byta kanal så snart han är med. Han får vara hur upprörd han vill, men håll dig till saken för tusan.

Ska ni ha en debatt måste den till att börja med vara balanserad. Om programmet hade varit en fight skulle killen från TPB fått börja liggandes med bakbundna händer medan Bert, Felix tog på sig sina skor med stålhätta och började sparka och de övriga gästerna hejade på. Sen kan det ju vara bra om man undviker personangrepp (om man inte vill framstå som en idiot förstås). Det kan också vara bra att ha lite belägg för det man påstår. Felix var så upprörd över att hans DVD:er säljer så dåligt och eftersom han hört folk som citerar dialog från sketcherna så “förutsätter” han att de laddat ner hans DVD illegalt. Först och främst har skiten visats om och om igen på TV! Sen tror jag säkert att de som köpt Felix’ DVD känner sig lite lurade när han ändå förutsätter att de laddat ner den.

Jag borde ha vetat bättre än att se ett program på en kanal som styrs av Aftonbladet.

Klicka här för att ladda ner avsnittet från TPB :P