Swedish This post is in Swedish

Jag tänkte bara ta tillfället i akt och varna för it-sajten (itsajten.com). Jag hittade dem via prisjakt.se och beställde ett minneskort till min PSP. Kortet levererades snabbt. Det enda problemet var att det var fejk! Jag kontaktade Sony och bifogade foton av kortet i sin förpackning, men skickade tillbaka kortet till butiken på en gång och hävdade ångerrätt. Nån vecka senare fick jag svar från Sony (tur att jag inte höll andan) som bekräftade att minneskortet var falskt. Jag fick till slut tillbaka mina pengar från it-sajten (exklusive deras relativt dyra fraktkostnad) efter att ha legat på dem efter det att tiden de enligt lag skulle ha betalt inom hade gått ut.

Hur kan man dock avgöra att ett kort är falskt (förutom kort som är orimligt billiga)? Ta en titt på följande guide som finns på eBay (den är på engelska):

Lite nyckelord bara för att folk som söker ska hitta hit: bluff, bedrägeri, förfalskning, förfalskat, dålig, missnöjd, fake, fraud